Decoració i regals

Regals originals? A Valldeperez Instal.lacions Técniques tenim tot el que necessites.

Regals originals, decoració de la teva llar: desde petits aparells i estris de cuina originals fins a objectes de disseny per a decorar la teva llar, en aquesta secció tot és pràctic i elegant.

Per què sabem que t’agrada presumir de casa, i de la seva decoració i que a més t’agrada que els teus amics estiguin com a casa seva, aquí tens complements i regals de decoració que faran diferenciar-te desl demés.

 

Reformes de cuina i banys

Sigui quin sigui el seu pressupost, sigui quina sigui la seva idea, vingui a Valldeperez Instal.lacions Técniques per obtenir les reformes de cuina i banys que s’adapten a les seves necessitats.

Des de petits canvis a una renovació completa, imagini en gran i deixi que els nostres professionals en reformes de cuina i banys ajuden a fer que sigui una realitat.

Reformes de banys:

Els banys son espais íntims i personals, el disseny ha de reflectir la personalitat de les persones que l’utilitzen. Fes una ullada, creus que el teu bany necessita una reforma?  Vols una nova redistribució? Renovació potser? Si la resposta a qualsevol d’aquestes preguntes es si, o t’hem fet dubtar, vine a veure’ns i et convencerem per fer el pas. No deixem res a l’atzar, utilitzem els millors materials i treballem amb les millors marques.

Cuidarem els detalls i farem del teu bany un racó d’ús pràctic que agradi d’ensenyar; pel seu disseny, per les seves formes i acabats, si necessites una reforma de bany a Tortosa, no esperis més.

Pots comptar amb nosaltres perquè et realitzem la feina, però abans de sol·licitar pressupost es recomana que es tinguin en compte certs aspectes per a la reforma del bany, ja que no hem d’oblidar que el bany es l’estancia que més se sol reformar:

  • Ceràmica. Hi ha una gran varietat d’estils per les rajoles de bany, de manera que fer una recomanació o una altra és molt difícil i sempre dependrà de gustos. Encara que el seu cost depèn de diversos factors, generalment, representen el 5% -10% del cost total de la reforma de bany.
  • Electricitat i fontaneria. Si les instal.lacions tenen més de 10 anys, es recomana fer una nova instal·lació en la qual es canviaran les antigues canonades de plom i ferro per canonades Multicapa (Sistema wirsbo), que dotaran la instal·lació d’un major estalvi energètic i la faran més segura. D’igual forma si el teu bany té més de 10 anys, molt probablement no estigui complint amb la nova normativa de seguretat establerta per la UE, pel qual aprofitarem per fer l’instal.lació eléctrica nova.
  • Sanitaris i accessoris de bany. Antigament no existien massa models entre els quals escollir, però en l’actualitat l’oferta disponible és molt variada. Depenent de si volem sanitaris i accessoris de bany de prestacions més o menys modestes, de dissenys més o menys trencadors, el preu dels mateixos oscil·larà molt.

Ara que ja coneixes els punts que has de tenir en compte per a la reforma de bany, contacta amb nosaltres i demana’ns pressupost.

Reformes de cuines:

La societat ha canviat. Les nostres cuines ja no són lloc de pas, ja no són vedat exclusiu d’un únic membre de la família. Ara la cuina és un laboratori per experimentar i divertir-se cuinant, per menjar en familia. La televisió ha convertit molts comensals a cuiners, ens passem més hores. Les antigues cuines no estan preparades per a les necessitats del “nou cuiner”, han de ser reformades. És el teu cas? Els nostres clients ens demanen reformar la seva cuina per poder cuinar amb més comoditat, ens adaptem a la morfologia d’aquesta i reestructurem els elements que la componen per tal de guanyar espai.

Les reformes de cuines a Tortosa sempre han estat un element important, però en els dies que corren, per a moltes persones reformar la seva cuina s’ha convertit en una prioritat, ja que passen molt de temps en ella. Si aquest és el teu cas i vols que remodelem la teva cuina, és important que tinguis molt clar el nou estil que vols donar-li a la teva cuina: moderna, clàssica, minimalista, de disseny …

En l’execució de la reforma de cuina, és recomanable renovar completament les instal·lacions de fontaneria i electricitat, i no només la part exterior (la que es veu) com passa en moltes ocasions per tal d’estalviar costos. I tenim que tenir en compte una serie de punts:

  • Mobles de cuina. Solen ser elements costosos que habitualment representen un percentatge important del global del pressupost. Els mobles de cuina estan compostos per una estructura coneguda com casc en el qual s’afegeixen els separadors o lleixes, segons la tipologia del moble: portes, frontisses, tiradors … El nombre de combinacions pel que fa a estil i morfologia és molt variat i el preu pot oscil·lar molt.
  • Paviment i albañileria. Les reformes de cuines solen implicar una renovació de les rajoles i el paviment. Com s’ha dit anteriorment, el preu dels mateixos, dependrà de la qualitat i disseny de les noves rajoles, a Valldeperez Instal.lacions Técniques t’ajudarem a trobar el teu. D’altra banda, si parlem del sòl de la nostra cuina, tenim diverses opcions: fusta, moqueta, pedra, gres … Nosaltres recomanem el Gres porcellànic.
  • Electricitat i fontaneria: Al igual que en les reformes de banys si les instal.lacions tenen més de 10 anys recomanem fer una nova instal.lació.

Comentats els principals punts que has de tenir en compte, si necessites una reforma de cuina a Tortosa, sol·licita’ns pressupost.

I per que Valldeperez Instal.lacions Técniques? Perque nosaltres ens encarreguem de tot en les reformes de cuina i banys.

 

Il.luminació

Il.uminació i decoració exterior amb led.

Il.luminació interior amb totes les novetats en disseny led.

Ventiladors silenciosos en il.luminació led.

Manteniment piscines

A Valldeperez Instal.lacions li oferim tot tipus de producte per al manteniment de piscines a Tortosa i rodalies.

Ens encarreguem del manteniment de piscines a Tortosa i rodalies. Tant comunitaries com particulars. Visitin’s i li farem un estudi per un bon manteniment. Li portem el producte químic directament, per qualsevol avaria li sol.lucionem, li donem els millors consells tant en producte com en material que pugue necesitar. L’assessorem en el funcionament de depuradores i solucions de problemes que pugue tenir.

Pensa en construir-se una piscina? No li doni més voltes, nosaltres ens cuidarem de tot. Des dels paletes fins la instal.lació de tos els accessoris de piscina: depuradora, escales, trampolí, il.luminació interior i exterior, etc…

Ja disposa de piscina? Vingui igualment. Trobarà tot el necessari per al manteniment de piscines: productes químics, netejadors de fons, etc… Tot en les millors marques: aquastar, astral, zodiac…

Disposeu d’una petita guia per tenir una idea dels pasos a seguir per un bon manteniment.